Sæson 19/20 er nu slut

Vintersæsonen 19/20 er nu slut for børneholdene. Desværre lidt brat, pga Covid19. Den næste vintersæson er ikke på plads endnu, men der kommer nærmere herom, når vi kommer længere frem.
Tak til trænere, gymnaster og forældre som mødte glade op, i den sæson der netop er slut.
Håber vi ses igen.
Hilsen 
GymnastikudvalgetGymnastiksæson 19/20

Vi er så småt ved at være klar til den kommende sæson. Vi tilbyder gymnastik for børn/forældre på Leg og Bevægelse, og for børnehavebørnene på Springfrøerne. Der ud over, er SeniorMotion også klar til endnu en sæson.
Vi vil også gerne tilbyde gymnastik/spring for skolebørn, men mangler desværre trænere til sådan et hold. Er det dig, så kontakts os endelig...

Hilsen
Gymnastikudvalget
 
Gymnastikopvisning 2017

Opvisningen er nu vel overstået, og vi havde en skøn dag. Rigtig mange havde fundet vej til hallen, for at se hvad alle træningstimerne i vinterens løb, er blevet brugt på.
​Tak til alle der hjalp både på dagen og dagen før. Tak til trænerne for alle de timer I bruger, uden jer, ingen gymnastik.
​Nu kommer solen, og vi skal ud i det fri. Forhåbentlig kan vi, når sommeren er forbi, endnu engang tilbyde en masse gymnastik for børn og voksne i Hundslund.
hilsen
​Gymnastikafdelingen


Gymnastikopvisning 2016
Billeder fra gymnastikopvisning marts 2016. Leg og bevægelse til gymnastikopvisning 2016 Springfrøerne til gymnastikopvisning 2016 Springholdet 0.-1. kl til gymnastikopvisning 2016
Stemningsbillede Leg og bevægelse Springfrøerne Hold fra ØFUG

Hundslund Idrætsforening