Gymnastik vintersæson 2018/2019

Opstarten er lige om hjørnet, og de sidste ting skal lige på plads før vi er klar til start. 
Der mangler en voksen hjælper på Springholdet om tirsdagen i hallen. Hvis det er noget for dig, så kontakt mig endelig. Det hedder "springgymnastik" og vi har Morten som kan hjælpe med springdelen. Han var også medtræner sidste år, på samme hold. For at holdet kan komme i gang, har vi brug for én der kan lave opvarmning/stafetter og lignende, og som kan være der hver gang, og hjælpe med at holde styr på gymnasterne. 
Går du med en "træner" i maven, så er det nu den skal findes frem....

 


 
Gymnastikopvisning 2017

Opvisningen er nu vel overstået, og vi havde en skøn dag. Rigtig mange havde fundet vej til hallen, for at se hvad alle træningstimerne i vinterens løb, er blevet brugt på.
​Tak til alle der hjalp både på dagen og dagen før. Tak til trænerne for alle de timer I bruger, uden jer, ingen gymnastik.
​Nu kommer solen, og vi skal ud i det fri. Forhåbentlig kan vi, når sommeren er forbi, endnu engang tilbyde en masse gymnastik for børn og voksne i Hundslund.
hilsen
​Gymnastikafdelingen


Gymnastikopvisning 2016
Billeder fra gymnastikopvisning marts 2016. Leg og bevægelse til gymnastikopvisning 2016 Springfrøerne til gymnastikopvisning 2016 Springholdet 0.-1. kl til gymnastikopvisning 2016
Stemningsbillede Leg og bevægelse Springfrøerne Hold fra ØFUG

Hundslund Idrætsforening